середу, 13 листопада 2019 р.

ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ТИЖДЕНЬ З БЕЗПЕКИ ДОРОЖНЬОГО РУХУ

З метою поглибити знання учнів про правила дорожнього руху, розглянути конкретні життєві ситуації, в яких беруть участь здобувачі освіти, розвивати увагу, спостережливість, уміння поводитися на дорозі, в громадському транспорті, виховувати обережність, культуру поведінки на вулицях, 13.листопада 2019 заступник директора з виховної роботи  Паскарь Наталя Юріївна запросила інспекторів Управління патрульної поліції у Запорізькій області лейтенанта поліції  – Хайруліну Оксану Іванівну та лейтенанта поліції –  Биковську Інну Павлівну.
Як розпізнати поліцейського (значок, посвідчення, форма та інше),  Закон України «Про дорожній рух», обов’язки та права пасажирів і пішоходів, соціально – економічні і правові наслідки ДТП і порушення ПДР, поняття і види адміністративних порушень, кримінальна відповідальність, відповідальність за нанесення матеріальної та природо – екологічної шкоди, засоби адміністративного покарання, дисциплінарна відповідальність та іншу цікаву інформацію змогли прослухати групи № 04 “Маляр. Штукатур. Лицювальник-плиточник”,  № 13 “Декоратор вітрин. Адміністратор”, №18,19 «Оператор комп’ютерного набору. Адміністратор».
Багато нового та цікавого дізнались наші здобувачі освіти, задавали питання  та давали  відповіді. Кожний учень відмітив для себе нове, корисне та почув несподівані відповіді,  щодо правил дорожнього  руху .



Немає коментарів:

Дописати коментар