понеділок, 11 листопада 2019 р.

Ментальні карти – Інтернет диво!

Педагоги ДНЗ  «Запорізьке вище професійне училище»  вважають, що пріоритетом розвитку професійної освіти є впровадження сучасних інформаційних та інтернет  технологій, що забезпечують подальше удосконалення навчально-виховного процесу, доступність та ефективність освіти, підготовку молодого покоління до життєдіяльності в інформаційному суспільстві
Тому, 08 листопада 2019, в рамках тижня професійної майстерності за професією  «Оператор комп’ютерного набору», майстер виробничого навчання Кішко Ксенія Вікторівна провела з учнями групи № 18 Інтерактивний захід за допомогою в онлайн сервісу COOGL.IT «Ментальні карти».
Метод «ментальна карта» – діаграма призначений для представлення слів, ідей, завдань, пов’язаних між собою та розташованих по радіусу навколо ключового слова або ідеї. Він використовується для генерування, візуалізації, структурування і класифікації ідей та як допомога у вивченні й організації матеріалу, при вирішенні проблеми, прийнятті рішення.
Онлайн сервіс COOGL.IT– це сервіс, який допомагає учням  швидко створювати проект в схемах, діаграмах ділитися ними з друзями та колегами, а також спільно працювати над документаційними картами.
Здобувачі освіти з цікавістю створювали ментальну карту, наповнювали ії  графічними і текстовими файлами, таблицями, презентаціями, відеоматеріалом. Таким чином, був створений досить об’ємний, але цілісний продукт під час формування якого учні опановували  нові знання та міркували як у майбутньому зможуть їх використовувати на практиці та робочих місцях .


Немає коментарів:

Дописати коментар