пʼятницю, 24 лютого 2017 р.

Державна підсумкова атестація в групі №06 за професією: «Оператор комп’ютерного набору. Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»



22 лютого 2017 року в Державному навчальному закладі «Запорізьке вище професійне училище» пройшла підсумкова державна кваліфікаційна атестація для учнів групи № 06 за професією «Оператор комп’ютерного набору 2-ї категорії Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних». Екзаменаційну комісію очолила Логачова Яна Вікторівна – бухгалтер Територіального відділу освіти Заводського району департаменту освіти і науки Запорізької міської ради, а також в комісію входили: директор – Кондратьєв Ігор Іванович., заступник директора з НВР – Граур Ірина Вячеславівна, викладач спец. дисциплін – Паржницька Дар’я Петрівна, майстер виробничого навчання – Кішко Ксенія Вікторівна.
         При захисті дипломної роботи учні побороли свої хвилювання на достойному рівні захистили свої роботи. Відповіді учнів були повними, мали гарну презентацію та повністю відповідали на додаткові запитання комісії.
         Учні групи № 06 за професією «Оператор комп’ютерного набору 2-ї категорії Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних»у кількості 28 чоловік які складали іспити на кваліфікаційну зрілість, отримали дипломи кваліфікованого робітника. Тож побажаємо їм успіхів у досягненні високих результатів в роботі, професійного зростання.




Немає коментарів:

Дописати коментар